Водени са разговори Кубрат Пулев – Кобрата да бъде издигнат

...
 
Водени са разговори Кубрат Пулев – Кобрата да бъде издигнат
Коментари Харесай

Гласят Кубрат Пулев за кмет на София

 

Водени са диалози Кубрат Пулев – Кобрата да бъде повдигнат за претендент за кмет на София, научи  http://mediamall.info от свои достоверни източници. Повече от ясно е, че залязващият боксьор мъчно би събрал задоволително гласове, с цел да седне в кметското кресло и да се прави на втори Кличко, който стана кмет на Киев когато се отхвърли от спортната си кариера. Въпреки че Кобрата и за президент се гласеше, създавайки лична партия, такова политическо занятие за него е неуместно.

Кубрат Пулев обаче може да събере задоволително гласове, с цел да вкара свои общински съветници. За задачата се приготвя скица от неговите другари и бизнес сътрудници, с която да му подсигуряват гласовете на 70 хиляди чужденци, непрекъснато живеещи у нас. Те са най-вече от арабски генезис, като множеството от тях имат водачи, които съгласно сигнали в медиите са част от трансгранична проведена незаконна група. Друга част са обезпечени от съдружниците на Кубрат Пулев в разнообразни компании – Самер Хаджотман и Махер Абдула Хасан, които са притежатели общо на към 20 компании с деен бизнес в региона на строителството, недвижимите парцели, ресторантьорството и търговията, сочи информация в Търговския указател. Ще посмее ли някой да не гласоподава, в случай че подреди шефът!?

Именно Самер Хадж Отман и Махер Абдула Хасан са движещата мощ зад Кубрат Пулев, дали обещание да активизират всички чужденци от арабски генезис, с цел да вкарат в Столична община свои общински съветници.

Залогът тази година е огромен – тъкмо като супер повишения проекто-бюджет в размер на 2,5 милиарда лева, който показаха от Следствен отдел към окръжна прокуратура: всички пера са повишени с най-малко 20 на 100. Заложените финансови разноски са общо 596 млн.лева. Увеличени са и държавните пари за поправки и строителство. Най-голям дял са средствата за главен ремонт и създаване на улици и булеварди. Около 200 млн. лв. са планувани за създаване на 16 нови улици и булеварди, както и за главен ремонт на 36 улици, булеварди и мостове в разнообразни региони на града – все стратегически планове.

И внимание: В приходната част на проекто-бюджета са заложени близо 77 милиона лв. от продажби на общинско имущество по отношение на 17 милиона в първичния бюджет за 2022 година Какво и на кого се гласят да продават общинарите?!

Кубрат, Самер и Махер – съдружници в няколко бизнеса

Ресторантът „ Самер грил хаус “ на входа на Южния парк е формалното и най-известно общо бизнес занятие на Кубрат Пулев и арабските му другари. Това е същото това заведение, което вмирисва на лой и опушва целия квартал. Нека напомним, че при започване на годината вдовицата на починалия предприемач Стефан Шарлопов – Бояна се оплака от така наречен турския ресторант на Кобрата. Той го закупи от турския кръчмар Зеки Йохсюз през 2014 година, публично не е притежател, а неговият съучастник Самер.

Бояна Шарлопова води дълга борба със заведението му, защото живее в отсрещната първокласна постройка и не може да се покаже на терасата си или да отвори прозорците. Тя е писала сигнали, само че без безусловно никакъв триумф, поради чадъра, който имал Пулев от разнообразни институции.

Луксозната скара, обаче, е дребна част от общия бизнес на Кобрата с арабите. Нека погледнем в Търговския регистърдори единствено компаниите на Кубрат Пулев, които биха имали интерес към бюджета на София с оглед плануваните поправки, градежи и продажба на общинско имущество:

– „ М & С Парк “ ЕООД – в съдружничество със Самер ХаджОтман, занимава се с покупко-продажба на недвижими парцели, строителство и капиталова активност в строителство, ръководство и менажиране на недвижими парцели в областта на търговията и ресторантьорството, ходатайство при покупко-продажби с недвижими имоти;

– „ Розетта Проджект “ ЕООД – в съдружничество с Омар Ахмед Езелдин Сайед Медани; занимава се с вложения в недвижими парцели, строителство, покупко-продажба на недвижими парцели, ходатайство и консултантски услуги в региона на недвижимите имоти;

– „ Жак-Мо-Компани “ ЕООД – в съдружничество с Тарик Хасан Салех и Мохамад Ахмад Сухаил; занимава се с отдаване чартърен на недвижими парцели, вътрешна и външна комерсиална активност с разрешините от закона артикули, транспортни услуги в страната и чужбина с лек и товарен транспорт, откриване на бюро за обмяна на валута, хотелиерство и ресторантьорство, посредническа активност, агентство, комерсиално посланичество и осъществяване на поръчки на локални и задгранични лица в страната и чужбина;

– „ Интернешънъл Инвест “ ЕООД – в съдружничество с Ани Манджуни; занимава се с ходатайство при подписване на покупко-продажби с недвижими парцели, ръководство на недвижими парцели, покупко-продажби с недвижими парцели, посланичество и агентство на задгранични лица и др.;

– „ Ягуар-С “ ЕООД – в съдействие със Самер ХаджОтман; занимава се с покупко-продажба на недвижими парцели, строителство и капиталова активност в строителство, ръководство, менажиране и отдаване чартърен на недвижими парцели в областта на търговията и ресторантьорството, ходатайство при покупко-продажби с недвижими имоти;

– „ Натали Дженерал “ ЕООД – премахнат съучастник Самер Хадж Отман; занимава се с покупко-продажба на недвижими парцели, строителство и капиталова активност в строителство, ръководство, менажиране и отдаване чартърен на недвижими парцели в областта на търговията и ресторантьорстовото, ходатайство при покупко-продажби с недвижими парцели.

Дотук шест компании в съдружничество с лица с арабски генезис. И шестте компании се занимават със сходна активност – парцели и строителство. Да напомним още веднъж защо са най-големите пера в бюджета на Столична община.

Сходна е активността и на фирмите на Самер Хадж Отман (собственик/съсобственик на 9 фирми) и Махер Абдула Хасан (собственик/съсобственик на 15 фирми).

Нека напомним и какво писаха някои медии за някои от упоменатите нагоре лица:

Меdiapool, 25 януари 2023: „ Кубрат Пулев ще се снабди с общински парцел на подозрително ниска цена “Афера, 19 април 2013: „ Ексклузивно! Връзката на Флоров с нарко-каналите: „ Хасан Махер – Адел Саркиз ”. Чадър Върху „ Бирмата ”. Изчезването на Мето Илиянски “

От последната обява, въпреки и от преди 10 години, излиза наяве, че Главна дирекция “Борба с проведената престъпност ” (ГДБОП) особено се е занимавала с каналите за опиати и незаконни мигранти, като в разработките е участвало и името на предприемача с 15 компании Махер Абдула Хасан (или Хасан Махер – споредпосоката на изписване на името).

И в случай че на някой още не му е ясно за какво Кубрат Пулев би могъл да се кандидатира за кмет, с цел да вкара хората на арабските си другари в Общинския съвет, с цел да оползотворят повишения столичен бюджет тъкмо в тези пера, които съответстват с активността на изброените компании и предприемачи, то дано продължава да вика на застаряващия боксьор: „ Кобра, мачкай! “.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР